Fototorget

Navet på Fotomässan

Välkommen till den självklara mötesplatsen och själva navet på Fotomässan – Fototorget. Här finns de ledande företagen från fotovärlden representerade – med allt inom kameror och tillbehör – som tillsammans bildar en cirkel runt mässans stora scen. Scenen blir mittpunkten där Kamera & Bild har satt ihop ett spännande program med inspirerande fotografer och experter.

Företagen representerade i cirkeln som utgör Fototorget är Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, OM System, Profoto, Tura och Sigma. De är placerade runt mässans stora scen som bjuder på ett spännande program med intervjuer och föreläsningar. Här är din chans att ställa frågor till experter och fotografer!

Ett besök till Fototorget ska inspirera och ge dig nya idéer för att utvecklas inom ditt område. Här finns både experter och kunniga representanter från alla företag som deltar på Fototorget, och de guidar dig gärna vidare i dina idéer. På Fototorget hoppas vi att du hittar inspiration till din egen fotografering och en chans att utvecklas i den riktning du vill, vare sig det rör sig om kamerateknik eller komposition.