Fotomässan

Sveriges största event för fotografering & bild

1-3 april 2022

Välkommen till Sveriges största event för dig som älskar fotografering och bild! Under tre dagar får du uppleva en fotofest fylld med inspiration, aktivitetsområden, fria seminarier, fotoutställningar och produktnyheter. Samla inspiration och kunskap från de främsta experterna, fotograferna och tillverkare inom branschen och testa nya produkter. Oavsett om du är proffs eller amatör finns här något för alla! Ta med dig kameran och bli en bättre fotograf! Har du kameran redo?

Biljettförsäljningen öppnar i januari.
Fotomässan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Ny åtgärd för säkra besök

Fotomässan kommer att att genomföras 1-3 april. Stockholmsmässan har Nordens största mässanläggning och har därför goda möjligheter att leva upp till myndigheternas krav.

Tips & inspiration

Inspireras av kända fotografer, deras arbete och bilder. Här hittar du massor av tips för dig och din kamera som hjälper dig att bli en bättre fotograf.

Ta del av tipsen här ➔

Bli en del av Fotomässan

Välkommen att boka ditt deltagande på Nordens största mässa för fotografi! Tillsammans med fotobranschen får Fotomässan nytt liv 1-3 april 2022.

Missa inte chansen att vara med ➔

För dig och din kamera

Fotomässan är mötesplatsen för dig som andas fotografi och bild. Under tre dagar får du uppleva en fotofest fylld till bredden med inspiration, produktnyheter, fria seminarier, workshops och fotoutställningar. Oavsett om du är proffs eller amatör finns här något för alla som vill prova på ny utrustning, ställa frågor till experterna och bli en bättre fotograf. Därför ska du besöka Fotomässan.

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Fotomässans nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner