Mattssons Foto

Vi finns i monter B04:41

Mattssons Foto är en av Sveriges äldsta fotohandlare med butik i Lund sedan 1921. Hos oss på Mattssons foto kan du köpa kameror och objektiv direkt på hemsidan eller i vår butik i Lund. Här har du möjligheten att hitta fotoutrustning online som passar alla. Vi på Mattssons foto sätter kunden i fokus med utmärkt service och hög kunskap. Vi har även ett av Sveriges bredaste utbud på nätet.
Handla din kamera eller ditt objektiv redan idag!Utöver vår försäljning till privatkunder har vi sedan många år även varit leverantör till landsting, storindustri, försvaret och institutioner vid universitet och högskola. Detta ställer höga krav på vår personal, som tillsammans har mer än 200 års erfarenhet av det mesta som rör foto och video.

Hos oss kan ni lämna all sorts analog film. Det mesta kan vi framkalla på en timme om det måste gå fort.
Ni kan även lämna in gamla negativ för in scanning eller reproduktion i valfri storlek.

Du kan även beställa fotokopior och fotopresenter som t.e.x canvas förstoringar. Under länken "Beställa bilder", i toppmenyn, finner du information om hur man sänder in digitala bilder till oss för att få fotokopior. Här finner du dessutom vårt lager av begagnad fotoutrustning via blocket, samt information om var vi finns, våra öppettider och hur ni kommer i kontakt med oss.
Hitta oss på kartan

Mattssons Foto

Klostergatan 3 222 22  Lund Sverige