Fotomässan

Fotomässan återkommer 26-28 mars 2021

Sveriges största event för dig som älskar fotografering och bild kommer tillbaka med det planerade nya innehållet i mars 2021. Det blir en fotofest för alla med flera aktivitetsområden, inspirerande intervjuer och praktiska föreläsningar samt fotoutställningar. Samla inspiration och kunskap från de främsta experterna och fotograferna inom branschen och testa nya produkter. Ta med dig din kamera till Fotomässan och bli en bättre fotograf!

Tips & inspiration

Inspireras av kända fotografer, deras arbete och bilder. Här hittar du massor av tips för dig och din kamera som hjälper dig att bli en bättre fotograf.

Ta del av tipsen här ➔

Bli en del av Fotomässan

Välkommen att boka ditt deltagande på Nordens största mässa för fotografi! Tillsammans med fotobranschen får Fotomässan nytt liv 26-28 mars 2021.

Missa inte chansen att vara med ➔

För dig och din kamera

Fotomässan är mötesplatsen för dig som andas fotografi och bild. Under tre dagar får du uppleva en fotofest fylld till bredden med inspiration, produktnyheter, fria seminarier, workshops och fotoutställningar. Oavsett om du är proffs eller amatör finns här något för alla som vill prova på ny utrustning, ställa frågor till experterna och bli en bättre fotograf. Därför ska du besöka Fotomässan.

Ingen fotomässa 2020

I år blev det tyvärr ingen fotomässa på Stockholmsmässan den 27-29 mars. På grund av Covid-19 och regeringens beslut om att förbjuda större allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, blev vi tvungna att ställa in arrangemanget.

Läs mer här ➔

Missa inga nyheter!

Håll mig uppdaterad på Fotomässans nyheter, aktiviteter och biljettsläpp.

Samarbetspartner

Nordiska Trädgårdar

Passa på att besöka Nordens största trädgårdsmässa som går parallellt med Fotomässan 25-28 mars 2021. Din entrébiljett ger dig inträde till Fotomässan och Trädgårdsmässan på samma biljett.

Ta reda på mer